Dwé & Gaby

Hoofddocenten & danskoppel | Kizomba/ Urban Kiz

Over onze docenten

Meet Dwé & Gaby

Danskoppel

Kizomba/ Urban Kiz

Terwijl velen in de scene ze al bijzondere bijnamen hebben gegeven, kennen de meeste hen toch als de internationale sterren: Dwé & Gaby. Een duo – die sinds de start van hun partnerschap – een onmisbaar begrip is geworden in de wereldwijde Kizomba scene.

Dwé & Gaby staan bekend om hun precieze en verfijnde uitvoering maar bovenal om hun energieke en creatieve flow. “Een dodelijke combinatie” als je het de Kizomba scene vraagt!

DWÉ & Gaby aan het woord:

Dwé & Gaby

Dwé & Gaby hebben een unieke visie als het gaat om dansen. Zij geloven namelijk dat je veel meer uit je dans kunt halen als je minder in je hoofd zit, maar meer ‘flowt’ met de muziek. “It’s time to elevate” : zei Dwé toen hij begin 2022 zijn eigen dansschool startte. Hij wilde een plek creëren waar iedereen (met veel óf weinig ervaring) kan groeien. En natuurlijk doet hij dit met zijn partner in crime: Gaby!

“It's time to Elevate Your Kiz!”

Achtergrondinformatie

Voordat Dwé & Gaby officieel begonnen te partneren, waren zij beiden al docenten bij eenzelfde dansschool. In korte tijd ontstond er een hechte vriendschap en al snel merkten ze op dat het voorbereiden van high quality lessen hen erg makkelijk afging. Dat niet alleen; het dansen samen was altijd leuk, vernieuwend en uitdagend. Het was dan ook niet meer dan logisch om in 2019 de krachten te bundelen en een partnerschap te starten om zo samen de wereld te veroveren!

Kizomba docenten Rotterdam - Dwé & Gaby - Elevate Your Kiz
Kizomba docenten Rotterdam - Dwé & Gaby - Elevate Your Kiz
Kizomba docenten Rotterdam - Dwé & Gaby - Elevate Your Kiz
Docenten eYK

Meet our teachers