Dwé

Eigenaar Elevate Your Kiz & hoofddocent | Kizomba/ Urban Kiz
Over onze docenten

Meet Dwé

Docent

Kizomba/ Urban Kiz

Düedyson Eugenia, in de Kizomba scene vooral bekend als Dwé Kizomba, is een energieke en creatieve geest die variatie, uitdaging, stijl en plezier in de juiste dosis combineert.

Dwé is de oprichter en eigenaar van Elevate Your Kiz en geeft sinds 2016 les in Kizomba/ Urban Kiz.

DWÉ aan het woord:

Dwé

“Anderen helpen groeien geeft mij voldoening. En andersom als mensen mij helpen voel ik mij dankbaar. Twee waarden die mijn dagelijks welzijn positief beinvloeden. Mijn missie? Iedereen een thuis bieden om te groeien en om zichzelf en andere naar een hoger niveau te tillen.”

Elevate yourself and others!

Achtergrondinformatie

Dwé is opgegroeid in een zeer muzikale familie op Curaçao. Waar de één in een band zong, bespeelde de ander meerdere instrumenten. Het was dan ook niet heel gek dat Dwé in de voetsporen van zijn familie trad en in zijn tienerjaren in meerdere bandjes speelde. Een muzikale jongen met oor voor klank werd hier geboren. Ondanks zijn passie voor muziek, was voetbal toch zijn eerste liefde. En hoewel het zijn droom was om hier zijn werk van te maken, bracht het leven hem op een ander pad. Als commerciële dienstverlener dacht hij al buiten de kaders, als Kizomba/Urban Kizomba docent werd dat zijn vak.

Op 19 jarige leeftijd, besloot Dwé in 2013 Kizomba lessen te volgen bij Stephen Jacobus in Tilburg. Na 3 maanden te hebben gelest, besloot hij om zelf te gaan ontdekken en meer tijd en energie te steken in de dans. Zijn potentie en wil om zich te ontwikkelen in de dans bleef dan ook niet onopgemerkt. Al snel werd Dwé uitgenodigd om zich te voegen bij de toenmalige dansgroep ‘Kiz-natics’. Hiermee was zijn eerste stap in de kizomba wereld gezet.

In 2016 werd Dwé één van de hoofddocenten van een grote dansschool in Rotterdam. Samen met zijn toenmalige partner gaf hij veel lessen in binnenland, maar dat was voor Dwé niet genoeg. In 2019 besloot Dwé om te partneren met Gaby om samen de wereld te veroveren. In korte tijd konden ze hun visie dan ook met mensen over de wereld delen.

Zijn typerende visie voor deze dans heeft ervoor gezorgd dat Dwé zijn vleugels heeft uitgeslagen en in 2022 zijn eigen dansschool heeft opgericht. “Elevate your Kiz” is geboren. Een plek waar je áltijd kunt groeien in de dans, als beginner of zelfs als docent. Iedereen is welkom!

(Meer lezen over Dwé & Gaby?)

Kizomba docent Rotterdam - Dwé - Elevate Your Kiz
Kizomba Urban Kiz docent Rotterdam - Dwé - Elevate Your Kiz
Kizomba docent Rotterdam - Dwé - Elevate Your Kiz
Docenten eYK

Meet our Teachers