Endi

Docent in opleiding | Kizomba / Urban Kiz
over Onze docenten

Meet Endi

Docent

Kizomba / Urban Kiz

Maak kennis met Endi, ook wel bekend onder de naam Endos.

Onze eigen Angolese Urban Kiz danser! Endi is sinds 2019 actief als danser en is onderdeel van Elevate Your Kiz als docent in opleiding voor de lessen Kizomba/ Urban Kiz.

endi aan het woord:

Endi

“Mijn quote beleef ik dagelijks door elke dans met een glimlach door te brengen. Voor mij heeft elke dans een eigen mooie kant en door dat in te zien wordt er meer van een dans genoten. Het lesgeven beschouw ik als een plezierig moment tussen leraar en student waarbij een positieve comfortabele sfeer centraal staat.”

My mission is to bring fire, passion and joy with a bright smile and loads of positive energy.

Achtergrondinformatie

Endi is niet helemaal onbekend met Kizomba. Hoewel hij pas sinds 2019 actief danst, heeft hij wel in zijn opvoeding heel veel van de dans meegekregen. Echter deed hij er niet zoveel mee, omdat hij koos om zich volop op zijn sport te richten. Na een kleine flirt te hebben gehad met Bachata besloot hij toch om een gooi te doen naar Kizomba en dat bleek een match ‘made in heaven’ te zijn. Hij voelt zich in de dans helemaal thuis en geniet er dan ook elke seconde van.

Endi is een danser die alle rust uitstraalt, maar laat je niet misleiden… Zijn stijl is heel dynamisch, technisch en zit vooral vol energie. Een lachje tijdens het dansen kan natuurlijk nooit ontbreken.
Stap voor stap, glimlachend en al, wil hij de wereld laten zien wat hij allemaal kan en zijn liefde voor de dans aan anderen overbrengen.

In 2022 is hij een samenwerking begonnen met Vicki om samen de wegen van lesgeven en trainen te verkennen.

Kizomba docenten Rotterdam - Endi & Vicki - Elevate Your Kiz
Docent Kizomba / Urban Kiz - Rotterdam - Elevate Your Kiz
Kizomba docenten Rotterdam - Endi & Vicki - Elevate Your Kiz
Docenten eYK

Meet our teachers