Gaby

Hoofddocente | Kizomba/ Urban Kiz & High Heels
over Onze docenten

Meet Gaby

Docente

Kizomba/ Urban Kiz & High Heels

Meet Gaby, onze sexy latina! Gabriela Isabel is in de Kizomba scene vooral bekend als Gaby.

She’s a woman who does it all!

Vanuit haar passie voor dans verzorgt zij namelijk meerdere lessen bij Elevate Your Kiz. Gaby geeft sinds 2017 les in Kizomba/ Urban Kiz, maar daarnaast verzorgt ze ook onze High Heels lessen.

Gaby aan het woord:

Gaby

“Zelfverzekerd worden en voelen is een proces, het is niet iets wat je na een dag/les leert.
Het begint met zelfliefde en het besef dat de schoonheidsstandaard die gecreëerd is door onze samenleving, niet de enige manier is om schoonheid te meten.

Daarom geeft het me zoveel voldoening om een ruimte te creëren waar vrouwen zich veilig voelen om zichzelf te zijn, zodat ze zich comfortabel voelen om zich uit te drukken op de dansvloer maar ook in hun dagelijks leven. Een ruimte waar we als vrouwen, elkaar in staat stellen om de schoonheid en kracht in onszelf te vinden.”

Confidence is the ability to feel beautiful without needing someone to tell you.

Achtergrondinformatie

Gaby is met haar Ecuadoriaanse achtergrond niet geheel onbekend in de Salsa en Bachata wereld. Thuis werden die dansen namelijk met de paplepel ingegoten. Toch was Gaby van jongs af aan ook helemaal weg van ballet. Het is dan niet zo gek dat Gaby vanaf haar 4e tot haar 19e verschillende balletstijlen heeft gedanst. Denk hierbij aan klassieke, moderne en jazz ballet. Het was dan ook haar jonge meisjesdroom om van haar hobby haar beroep te maken.

Helaas gooide een blessure roet in het eten gegooid en werd Gaby gedwongen te stoppen met ballet. And life kinda got in the way, waardoor – voor ze het wist – bijna 6 jaren niet had gedanst. Tot het moment dat Gaby haar liefde voor dansen in 2015 terugvond toen ze begon met Kizomba dansen. Haar passie voor dansen is sindsdien helemaal ontwaakt en haar jonge meisjesdroom is toch uitgekomen! Sinds 2017 is Gaby namelijk lerares in Urban Kiz en sinds 2019 partnert ze met Dwé om samen de wereld te veroveren.

En alsof dat niet genoeg is, heeft Gaby in 2020 haar portfolio uitgebreid door High heels lessen aan te bieden. Cuz, who run the world?!

(Meer lezen over Dwé & Gaby?).

Kizomba docent Rotterdam - Gaby - Elevate Your Kiz
Docent Kizomba / Urban Kiz en High Heels Rotterdam - Gaby - Elevate Your Kiz
Docent Kizomba / Urban Kiz - Rotterdam - Elevate Your Kiz
Docenten eYK

Meet our Teachers