High Heels

Sensualiteit & vrouwelijkheid

over de Les

High Heels

Wil je ook uit je schulp kruipen en je sensualiteit & vrouwelijkheid meer laten zien? Dan is de High Heels les van Gaby de ideale les voor jou!
In deze WomenOnly, sensuele danslessen sta jij als vrouw centraal. In deze lessen creëren we een warme en veilige ruimte zodat jij meer in je kracht komt te staan en je open kan stellen voor groei & zelfliefde. Allemaal voor de ontwikkeling van je dans en zodat jij op de dansvloer barst van zelfvertrouwen! Samen met jou werkt Gaby aan een goede houding (met & zonder hakken), een mooie looptechniek en natuurlijk volgt er altijd een (sexy) dans choreografie.
Docent Kizomba / Urban Kiz en High Heels Rotterdam - Gaby - Elevate Your Kiz
Dansers High Heels - Rotterdam - Elevate Your Kiz
Docent Kizomba / Urban Kiz en High Heels Rotterdam - Gaby - Elevate Your Kiz
Wat kan je verwachten?

High Heels

Wat je dus kan verwachten in deze lessen die Gaby aanbiedt is aandacht voor innerlijke healing, maar ook kracht en hoe je lichaam het best kan gebruiken.

Ook wordt er aandacht besteed aan flexibiliteit. Op deze manier krijg jij alle tools om écht in je kracht te staan!
Neem voor deze les je eigen hakken en knie beschermers mee, daarmee draag je zorg voor je eigen comfort tijdens de dans.

Het fijne is verder dat je voor de lessen geen specifieke voorkennis/ ervaring nodig hebt. Hierdoor zijn de lessen laagdrempelig en voor iedereen geschikt!

WIl je je inschrijven voor onze lessen? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in voor de eerstvolgende periode.

Je hebt geen danservaring nodig om te kunnen deelnemen aan onze lessen. Of je nou beginner bent of al eerder High Heels lessen hebt gevolgd, een ieder is welkom!

meer Dansstijlen

Danslessen

Naast High Heels bieden wij nog meer leuke lessen aan. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Kizomba/ Urban Kiz

o.a. Dwé & Gaby

Privé lessen

Privéles met Dwé!