Kizomba / Urban Kiz

Volg Kizomba / Urban Kiz lessen bij ons in Rotterdam!

over de Les

Kizomba / Urban Kiz

Onze Kizomba / Urban Kiz lessen in Rotterdam, krijg je van het beste danskoppel in Urban Kiz in Nederland; Dwé & Gaby! Deze twee zijn – sinds de start van hun partnerschap – een onmisbaar begrip geworden in de internationale Kizomba scene!

Dwé & Gaby staan bekend om hun precieze en verfijnde uitvoering maar bovenal om hun energieke en creatieve flow.

Achtergrondinformatie

De dans Kizomba kent haar oorsprong in Angola en is in de afgelopen jaren enorm geëvolueerd door o.a. de samensmelting van verschillende muziekstijlen. Door de invloeden van o.a. Afro Pop/ Afro Beats,  HipHop en andere Urban muziek, is de dans Urban Kiz ontstaan.

Verandering is muziek, betekent namelijk ook verandering in de manier van dansen, daar een dans een expressie is van de muziek.

Diverse niveaus

Dansniveaus

In een dans kun je jezelf altijd ontwikkelen, of je nou een beginner bent of al meer danservaring hebt.

Daarom bieden wij onze Kizomba / Urban Kiz lessen in Rotterdam op verschillende niveaus aan. Zo kan een ieder groeien op het niveau dat bij zijn/haar ontwikkeling past.

Wil je je inschrijven voor onze Kizomba / Urban Kiz lessen? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in voor de eerstvolgende periode.

Alleen beschikbaar bij Elevate Your Kiz! Kan jij niet genoeg leren én wil je meer uitdaging in je dans? Heb jij het gevoel dat je je max. hebt bereikt? Of ben jij een (beginnend) teacher? Dan is deze les voor jou!

In onze Masters les wordt verwacht dat je alle Kizomba/ Urban Kiz technieken beheerst en in je ontwikkeling sta je dichterbij een Teachers niveau dan Social Dancing niveau.

In deze les werken we samen om de complexiteit van je moves te verhogen, d.m.v. het samenbrengen van alle onderdelen op de meest ingewikkelde en uitdagende vormen.

Nu je de Urban Kiz expressie machtig bent, gaan wij nog complexere technieken toevoegen en je meer uitdaging bieden in je dans.

Ook wordt er extra aandacht besteed aan het toevoegen van styling en kan de dans gefuseerd worden met andere dansstijlen.

Tijdens de Inter-Advanced cursus werken we verder aan de Urban Kiz expressie. Deze tillen we naar een hoger niveau, zodat je moeilijkere Urban Kiz onderdelen weet toe te passen in je dans.

In deze cursus vindt de omslag van Kizomba naar Urban Kiz expressie plaats. We leren je de meest gebruikte, basis Urban Kiz onderdelen.

In de Practitioner cursus worden alle onderdelen uit de voorafgaande cursussen samengebracht.

We kijken hierbij of je in staat bent om deze onderdelen op verschillende manieren met elkaar te combineren en zelf vrij te dansen, mét de juiste technieken. 

Hoe kun je in je dans verschillende richtingen leiden en/of volgen en welke verschillende danslijnen zijn er? Dit leer je allemaal in onze Improvers-cursus.

Verder leren we je de fundamentele danspassen die de Kizomba kent.

In deze cursus leer je het implementeren en combineren van de basiselementen. Het combineren van deze elementen leren wij jou op diverse wijzen, zodat je deze op alle mogelijke manieren kunt toepassen.

In de Beginners-cursus leren wij je de basis Kizomba technieken om met je danspartner in connectie te kunnen dansen.
Hoe kun je leiden en volgen in de dans en welke skills heb je daarvoor nodig?
Hoe kan je samen met partner in looprichtingen veranderen en nog veel meer!

Level Check

Heb je al (enige) ervaring in het dansen van Kizomba / Urban Kiz? Dan nodigen wij jou uit om een levelcheck te doen bij ons op locatie in Rotterdam!

Om de kwaliteit van onze lessen te kunnen garanderen en om jou in het niveau te laten instromen welke bij jouw ontwikkeling past, hebben wij de levelchecks geintroduceerd.

Tijdens een levelcheck, dans je (ongeveer 10min) met de docent, waarna hij/zij jou adviseert over het niveau waarin je zou kunnen instromen. Op basis van de uitkomst van de levelcheck word jij ingedeeld op een bepaald dansniveau, oftewel de les die het beste bij jouw ontwikkeling past!

meer Dansstijlen

Danslessen

Naast Kizomba / Urban Kiz lessen bieden wij nog meer leuke lessen aan in Rotterdam. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

High Heels

For all queens!

Privé lessen

Privéles met Dwé!