Over ons

De organisatie Elevate Your Kiz

over ons

De gezichten achter Elevate Your Kiz

Wil je meer weten over onze dansschool en danslessen in Rotterdam? Dan ben je hier op de juiste pagina.

Op deze pagina geven wij jou een kijkje in onze keuken. Wat is onze visie, waar staan wij voor en waarom kiezen wij juist voor deze aanpak?

Onze dansschool is gevestigd in Rotterdam. Onze docenten hebben bij elkaar ruim 30 jaar danservaring en inmiddels geven wij opgeteld al ruim 15 jaar les.
De lessen worden gegeven door Dwé en Gaby. Zij geven les in Kizomba / Urban Kiz en High Heels.
Daarnaast hebben we ook docenten in opleiding: Lorena, Endi en Vicki.

Road map

Onze geschiedenis

2013
Dwé & kizomba

Op 19-jarige leefstijd besloot Dwé lessen te volgen in Kizomba. En zo startte zijn reis in de Kizomba wereld.

2015
Gaby & Kizomba

Gaby deed voorheen aan ballet en had ruim 6 jaar niet meer gedanst todat zij in 2015 haar liefde voor dansen terugvond, dankzij Kizomba!

2016
Dwé wordt docent

Dwé werd één van de hoofddocenten van een grote dansschool in Rotterdam en zette zichzelf op de kaart als docent.

2017
Gaby wordt docent

Sinds zij docent is, is haar passie voor dansen helemaal ontwaakt en haar jonge meisjesdroom is toch uitgekomen.

2019
Partnership Dwé & Gaby

In 2019 besloot Dwé om te partneren met Gaby om samen de wereld te veroveren. Samen hebben zij al op heel veel plekken in de wereld mogen lesgeven.

2021
Start EYK

Eind 2021 heeft Dwé zijn dansschool ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en deze kreeg de naam: Elevate Your Kiz!

EYK aan het woord:

Onze visie

Bij Elevate Your Kiz hebben wij een unieke visie als het gaat om dansen. Wij geloven namelijk dat je veel meer uit je dans kunt halen als je minder in je hoofd zit, maar meer ‘flowt’ met de muziek.

“IT’S TIME TO ELEVATE”: zei Dwé toen hij eind 2021 zijn eigen dansschool in Rotterdam startte. Hij wilde een plek creëren waar iedereen (met veel óf weinig ervaring, jong of oud) kan groeien.

Wij streven naar kwaliteit, creativiteit en verfijning in je dans terwijl je gelijktijdig ook volop geniet!

''It's time to Elevate Your Kiz!''

Hoe gaan wij te werk?

Aanpak

De fundering van onze lessen is gebaseerd op twee elementen: enerzijds op hetgeen dat ons onderscheidt van andere docenten en anderzijds wat ons vandaag de dag heeft gemaakt tot waar wij nu zijn.

Tijdens ons leerproces hebben wij gezien en ervaren dat het respecteren van de fundamentele passen, de techniek en de juiste theorie daarachter van belang zijn om jouw volledige potentieel tot uiting te kunnen brengen. Wij hebben het geleerd en weten toe te passen, om die reden delen we deze kennis graag met jou!

Uit eigen ervaring hebben wij gezien dat veel dansers deze theoretische informatie en nog veel meer over het hoofd zien. Het gevolg hiervan is dat dansers een groot deel van de fundering missen. Het resultaat is dat zij hiermee zichzelf op een later stadium beperken en hun volledige potentie niet weten te realiseren. Wij nodigen onze cursisten daarom ook graag uit om eerst een stapje terug te doen, om vervolgens meerdere stappen vooruit te kunnen maken. Wij zijn er heilig van overtuigd dat hoe sterker je fundering is, hoe meer je daarop kunt bouwen.

Vanuit deze inzichten en met de ervaring die wij hebben opgedaan op internationaal niveau, hebben wij veel cursisten naar een top niveau weten te tillen.

Wie zijn wij?

Organisatie

Binnen Elevate Your Kiz kennen we diverse talentvolle docenten en dansers o.a. op gebied van Kizomba / Urban Kiz, die graag een dansje met je doen. Wil je ons leren kennen, lees dan gauw verder!

Docenten EYK

Ontmoet onze docenten!

Team EYK

Leer een aantal van onze teamleden kennen!