Vanildo

Docent in opleiding | Kizomba / Urban Kiz

over Onze docenten

Meet Vanildo

Docent

Kizomba / Urban Kiz

Vanildo is als danser al jaren actief en nu ook onderdeel van Elevate Your Kiz als docent in opleiding voor de lessen Kizomba/ Urban Kiz.

Vanildo aan het woord:

Vanildo

”Deze quote is echt hoe ik kijk naar dansen. Als een gepassioneerde, zelfgestuurde en muzikale danser, hoop ik mensen te inspireren met elke stap die ik zet, maar ook elke stap die zij zetten in de dans. ”

''When you dance, your purpose is not to get to a certain place on the floor. It's to enjoy each step along the way.''

Achtergrondinformatie

Woonachtig in Rotterdam en geboren op Kaapverdië, zit Kizomba in zijn bloed. Door zijn Kaapverdische achtergrond kwam hij in aanraking met Kizomba. Getriggerd door de muziek begon hij lessen te volgen. Het duurde niet lang voordat hij volledig verliefd werd op Kizomba en elk verschillend stijl in de wereld van Kizomba wilde leren.

Vanildo heeft gereisd naar verschillende landen, waarbij hij zijn liefde voor Urban Kizomba deelde en veel dansers vermaakte met zijn passie en kennis. Als atleet en coach van jaren komt zijn manier van lesgeven van nature. Momenteel geeft hij les in Nederland, en zijn lessen worden beschreven als betoverend omdat ze voortkomen uit de ziel, hard werken en toewijding.

Vanildo heeft zijn zinnen gezet op het bereiken van een breder publiek om niet alleen zijn liefde en kennis van dansen te delen, maar ook zijn enthousiasme en grote glimlach met elke persoon die hij ontmoet.

En die glimlach, die glimlach is aanstekelijk.

Docenten eYK

Meet our teachers