Vicki

Docente in opleiding | Kizomba / Urban Kiz

over Onze docenten

Meet Vicki

Docente

Kizomba / Urban Kiz

Vicki is een talentvolle danseres en is binnen Elevate Your Kiz in opleiding tot docente voor de lessen: Kizomba /Urban Kiz vanuit Amerika!

Ze heeft een hele verfrissende manier van uitleggen, waardoor zelfs de meest abstracte concepten makkelijk te volgen zijn voor studenten.

Vicki maakt de lessen gezellig, leuk en entertaining! Zij gelooft dat een ieder genietend kan leren dansen met de juiste begeleiding. Haar motto is consistentie en toewijding.

vicki aan het woord:

Vicki

“The great thing about dancing is that it can be whatever you want in to be – entertainment, workout, escape, an opportunity to nerd out on steps, you call it. It takes time to make dancing look good, but the process is so much fun. Ultimately, you can learn all the techniques, but don’t forget to enjoy the ride and express yourself! And also…”

“Never turn your damn feet in!”

Achtergrondinformatie

Vicki put haar creativiteit uit de vele dansstijlen die ze in het verleden heeft gedanst. In het verleden danste ze verschillende jazz- en streetdance-choreografieën. Ze begon met partnerdansen in 2015 en maakte snel vorderingen in Salsa, Bachata en Braziliaanse Zouk. Nadat ze naar Nederland kwam, werd ze verliefd op Kizomba/ Urban Kiz. Ze kenmerkt zich nu hierin door licht en technisch te dansen.

Techniek en controle vormen voor Vicki de basis waarop ze haar eigen stijl bouwt. Ze geniet van de creativiteit die gepaard gaat met dansen, door middel van het bouwen van bewegingen en het uitwerken van onderliggende technieken. Ze gelooft dat volgers op de Urban Kiz-dansvloer net zo inspraak hebben als leiders.

In 2020 ontdekte Vicki haar liefde voor de High Heels dans dankzij het initiatief van Gaby. Door deze stijl omarmt ze echt de kracht van haar sensualiteit en kan ze haar passie uiten. Ze houdt ervan om vrouwen om haar heen sterker te zien worden en ze aan te moedigen om samen te groeien. Als je dansschoenen nodig hebt, staat ze altijd voor je klaar!

In 2022 is ze een samenwerking begonnen met Endi om samen de wegen van lesgeven en trainen te verkennen.

Kizomba docenten Rotterdam - Endi & Vicki - Elevate Your Kiz
Docent Kizomba / Urban Kiz - Rotterdam - Elevate Your Kiz
Kizomba docenten Rotterdam - Endi & Vicki - Elevate Your Kiz
Docenten eYK

Meet our Teachers